Blog en nieuws« ga terug

PV-Magazine nu ook online!Ook de nieuwe PV-Magazine editie al ontvangen? Aangenaam! Ik ben Suzanne Jongert; het gezicht achter PV-Magazine online en social media. De afgelopen jaren is het aanbod van bedrijfsuitjes enorm gegroeid. Nu de economie is aangetrokken, zijn de budgetten van bedrijven uitgebreid en hebben bedrijven meer wensen over de inhoud van de bedrijfsuitjes. Huidige trends zijn o.a. originaliteit, personeelsreizen én bedrijfsfeesten met een bijzondere ervaring of bedrijfevents met een blijvend effect. Denk hierbij aan teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

PV-Magazine 
PV-Magazine is al zes jaar een glossy magazine waarmee meer dan 8.200 personeelsverenigingen 4 keer per jaar worden geïnspireerd middels onder andere tips, interviews en nieuwtjes. Veel personeelsverenigingen bewaren de gedrukte PV-Magazines als collector item; het is echt een handboek en biedt inspiratie voor de organisatie van hun bedrijfsfeest. Nu ook online! Via het online platform pv-magazine.nl zullen wij naast het magazine wekelijks updaten met nieuws, interviews en tips. Hierdoor kunnen wij nog sneller inspelen op ontwikkelingen en trends, kunnen wij nog meer inspireren én je een multimedia ervaring laten beleven. Ook bieden wij onze adverteerders nieuwe mogelijkheden om zich nog beter te profileren en bovendien een grotere en jongere doelgroep bereiken. 

Ook de PV-Magazine ontvangen?

Prachtige combinatie offline en online
Suzanne Jongert is oprichter en eigenaar van Digital One. Digital One is volledig gefocust op online marketing en is sinds kort strategisch partner van PV-Magazine. Door deze samenwerking zal de komende jaren -naast het glossy magazine- ook de online aanwezigheid van PV-Magazine worden uitgebreid en versterkt. Dit via onder andere de website, social media, nieuwsbrieven en video’s. Wij denken dat juist de combinatie van print én online marketing voor onze gespecialiseerde doelgroep zeer interessant is. Zo heeft Sunweb Sports & Events onlangs gebruik gemaakt van deze crossmediale advertentie mogelijkheid. Naast een uitgebreid artikel in de maart-editie van het PV-Magazine is Sunweb Sport & Events ook online uitgelicht op PV-Magazine.nl, is er een interview geplaatst op de nieuwspagina en al onze social media kanalen. Een mooi voorbeeld van optimaal gebruik van onze nieuwe mogelijkheden! 

Bekijk de online advertentie video

Bekijk de online catalogus 
Bekijk de online catalogus, het laatste nieuws of de nieuwe online advertentie mogelijkheden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op social media. Schrijf je kosteloos in voor de PV-Magazine nieuwsbrief!

Volg PV-Magazine ook op social media:
LinkedIn | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube