« ga terug

Zeilschip Bounty

Sinds 2019 is het voor de liefhebbers mogelijk de Marker Wadden zelf te bezoeken. Bounty organiseert luxe vaartocht arrangementen naar dit prachtige stuk nieuwe natuur met een uniek ecologisch verhaal. Ga op ontdekkingsreis mee naar dit nieuwste stukje Nederland.

Welkom aan boord!
Zeilschip Bounty voer van 1954 tot 1977 als viskotter op de Noordzee. Vanaf 2004 is zij met oog voor comfort, veiligheid en stabiliteit omgebouwd tot een luxe zeilschip. Daarbij zijn de oorspronkelijke elementen bewaard gebleven. Dit traditionele schip behoort tot de vijf mooiste schepen van Nederland en is daarbij een unieke verschijning op de Nederlandse binnenwateren.

Precies wat u zoekt!
Zeilschip Bounty biedt voor elke gelegenheid een gevarieerd aanbod zakelijke, particuliere en individuele vaartochten aan. Het sfeervol ingerichte schip leent zich uitstekend voor gezelschappen van 15 tot maximaal 50 personen. Bij een stilliggend evenement kan dit aantal zelfs oplopen tot 85 personen.

Ruimte en gezelligheid; zowel binnen als buiten!
Het schip biedt een ruim dek om op te vertoeven. U kunt heerlijk relaxen op één van de acht loungekussens en naar hartenlust genieten van de elementen zon, wind en water.

Gezellige bar
De gezellige centrale bar met rondom uitzicht over het water is een prima plek om te genieten met een hapje en drankje. Benedendeks bevinden onze modern ingerichte (normale) toiletten met een garderobe. Vanuit de bar komt u via een trap naar beneden in een ruime en sfeervolle dans- en eetsalon.

Dinner cruise / restaurantschip
Benedendeks hebben wij een professionele kombuis waarin onze chef-koks met verse producten de heerlijkste gerechten bereiden; luxe barbecue, (walking) diner, diverse buffetten, amuses of borrel hapjes. We bieden bijna onbeperkte mogelijkheden, want naast de standaard menulijst bieden wij ook catering op maat.


Protocol Coronavirus
Zeilschip Bounty volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend en past op basis hiervan haar dienstverlening aan. Volgens RIVM valt zeilen onder sport en kunnen wij daardoor meer vrijheid garanderen die andere locaties niet kunnen bieden.


Onvergetelijke zeilbelevenis
Luxe en traditioneel zeilschip
Geschikt voor groepen van 15 tot 200 personenZeilschip Bounty


Contact:
Zeilschip Bounty
Bataviahaven
Lelystad

Tel: 0320 - 820 204
Tel: 06 - 51173043
Email: info@zeilschipbounty.nl