« ga terug

Partyservice Nederland

Een gezellig uitje met collega’s! Partyservice Nederland creëert spraakmakende evenementen en smaaksensaties. Ze hebben de allerleukste personeelsuitjes geselecteerd. Een heerlijk (all-inclusive)rondvaart, barbecues, dinnershows, super gave (thema)feesten of een actief uitje.

Ook kunnen ze evenementen organiseren die geheel aansluiten bij jouw huisstijl of doelgroep. Denk aan de opening van jouw nieuwe pand of een klant-/relatiedag. Altijd tot in de culinaire puntjes verzorgd.

Oklahoma Smoker
Leg je collega’s in de watten met onze heerlijke BBQ arrangementen. Een barbecue op de zaak, vlees, vis, vegetarisch of een mix van de diverse arrangementen. Met of zonder kok, decoratie en entertainment. Kies bijvoorbeeld voor onze Oklahoma smoker of de Land Rover Defender; echte eyecatchers tijdens een evenement. De gerechten worden op hout gestookt, waardoor ze die lekkere barbecue smaak krijgen waar iedereen zo gek op is!

Vraag naar de mogelijkheden
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vertel Partyservice Nederland jouw wens en budget en zij zorgen voor een feest waar nog lang over gesproken wordt!

Sinds 1983 hét adres voor catering en events
Alles onder één dak
Medewerkers met expertise en vakmanschapPartyservice Nederland


Contact:
Partyservice Nederland
Tramweg 5A
3255 MB Oude-Tonge

Tel: 018 - 642 090
Email: info@partyservice.nl