« ga terug

Scuba Academie

Scuba-Academie; een duikcentrum gelegen in een betoverende groene omgeving midden in de Randstad.

Ons duikcentrum ligt op een unieke en idyllische plek aan de Vinkeveense Plassen. Het biedt uitgebreide faciliteiten en een echt “outdoor” terras gelegen aan het kristal heldere water. Het is een prachtige plek voor een heerlijke door ons verzorgde lunch, een BBQ of andere maaltijden.

We zijn ontstaan vanuit onze missie “Closer to Divers”. Het is een locatie waar duikers centraal staan. Het is een plek waar we iedereen in aanraking willen laten komen met de duiksport. Ben je beginnend duiker, wil je meer weten over de duiksport of ben je gevorderd duiker? iedereen is welkom.

Wij verzorgen complete duikdagen voor groepen. Het maakt daarbij niet uit of je al een keer gedoken hebt of niet; iedereen krijgt de kans om onder begeleiding onder water te ademen en gewichtsloos te zweven.

Bootduiken in de wonderschone en heldere Vinkeveense Plassen of een duik in de Snoekentuin? Ook daarvoor ben je bij Scuba-Academie aan het juiste adres.

Toch liever een andere activiteit? Je kunt ook met een kayak of een supboard de plassen verkennen. Een gids begeleidt je naar de mooiste plekjes van het Groene Hart.

Fullservice duikcentrum
Gespecialiseerd in activiteiten op- en onderwater
Geschikt voor elk niveauScuba Academie


Contact:
Scuba Academie
Achterbos 22B
3645 CD Vinkeveen

Tel: 0297-212 285
Email: info@scuba-academie.nl