« ga terug

Rhodos Steenwijk

MEGA FEESTAVOND IN DE LATIJNSE SCHOOL.

December Dinner Gala (met Pumpin Piano's)

Op zaterdag 30 december staat er weer een hele speciale Dinnershow op het programma in de Latijnse school aan de Scholestraat 14 in Steenwijk. Rhodos presenteert op deze avond een mega muziekavond waarbij de dresscode gala of feestelijk is.

Wilt u het jaar met uw familie, partner, vrienden collega's of bedrijf gezellig en feestelijk afsluiten? Dan ben je bij Rhodos in Steenwijk op het juiste adres. U kunt een culinair en muzikaal spektakel verwachten op topniveau.

Tijdens deze avond kunt u genieten van prachtige livemuziek gezongen en gespeeld door de bekende pianist Lodewijk van der Linden bekend van Pumpin Piano's. Deze fantastische pianist/zanger zingt bekende Nederlandse en Engelstalige songs die iedereen kan meezingen. Op deze avond kunt u verzoeknummers aanvragen die door Lodewijk live zullen worden gespeeld en gezongen.

De Pumpin Piano's werkt met verzoekbriefjes; deze liggen op zijn piano. U schrijft uw verzoeknummer op en laat het briefje achter op de piano. En dan begint het feest! Er mag ook gedanst worden.

Al met al een zal het een feestelijke avond worden met lekker eten, live muziek en een hoop gezelligheid.

OVER LODEWIJK

CONSERVATORIUM
Na de middelbare school studeert Lodewijk jazz piano aan het Hilversums Conservatorium dat hij in 1993 met diploma onder de arm verlaat. Daarna speelt hij in tal van bandjes en verschijnt op de televisie.

EIGEN CD
In 2005 wordt Louis & the Losers opgericht. Een 6-mans formatie die muziek speelt van Ray Charles, Fats Domino, Jerry Lee Lewis en Lodewijk zelf. Twee jaar later brengen zij hun eerste CD uit met de titel ďThanks for Nothing BabyĒ onder het Maxanter Label.

ARTIESTEN
Gaandeweg weten artiesten Lodewijk te vinden voor cdís en tournees. Zo speelt onder andere hij mee op opnames met Hessel en trekt hij van theater naar theater met Conny Vandenbos.

PUMPIN PIANOS, MY SINGING WAITRESSES
Ondertussen legt Lodewijk zich ook toe op andere aspecten van het optreden. En tegenwoordig treedt hij vaak op met de Pumpin Piano's en My Singing Waitresses.

1. ZEER UITGEBREID REPERTOIRE
Wat speelt Lodewijk? Dat bepaal jij! We hebben een breed repertoire, dus zeg het maar: Letís Twist Again, Canít Stop The Feeling, Brabant, Suavemente, Het Regent Zonnestralen, Sexy Als Ik Dans, November Rain, Despacito, Shape Of You, Narcotic, Itís Raining Men, Leef, Rood? En nog veel meer.....

CONTACT
Dinner & Concert avonden het hele jaar door!

Tenslotte: het hele jaar door presenteert Rhodos, Dinner & Music avonden met verschillende thema's en prachtige livemuziek.

Op onze website kunt u een overzicht zien met de geplande data van deze Dinnershows. Ook is het mogelijk om buiten de door ons geplande avonden uw eigen Dinnershow naar keuze te organiseren bij Rhodos. Dit is een leuke tip voor uw bedrijfsfeest of einde/nieuwjaarsborrel.

Met dit unieke concept is Rhodos uitermate geschikt voor alle soorten bedrijfs/familiefeesten, bruiloften en partijen.

Mocht u de December Dinner Gala op zaterdag 30 december niet willen missen? Reserveer dan tijdig. Kosten voor deze avond zijn Ä65,00 per persoon. Dit is inclusief entree en een 3-gangen diner (exclusief drinken).

Wij zeggen tot Rhodos!

Livemuziek
Warme ambiance
Zeer uitgebreid repertoire
Culinair en muzikaal spektakel op topniveau
Feestelijke avond met lekker eten en live muziek

Rhodos Steenwijk


Contact:
Rhodos Steenwijk
Scholestraat 14
8331 HS Steenwijk

Tel: 0521 - 51 00 47
Email: info@rhodossteenwijk.nl
Website: rhodossteenwijk.nl/