« ga terug

Rally Kever

Sandra en Harry organiseren al jaar en dag leuke puzzelritten door het mooi Groene Hart van Nederland op basis van New Beetle Cabrio’s en leuke echte Volkswagen T2 busjes in leuke hippie en surf uitvoering.

Als verzamel- en vertrekpunt is gekozen voor de landelijk gelegen Horeca Hoeve Oosterman. Vanuit deze mooie locatie met professionele horeca faciliteiten inclusief vergaderzalen, gaat de puzzelrit vol verrassingen en opdrachten langs de mooie slingerwegen door het Groene Hart van Holland. Onderweg wordt er, indien gewenst een pitstop gemaakt voor een lekker ijsje of een kop koffie.

Ondertussen wordt er door de teams fanatiek gestreden voor de eeuwige roem binnen het bedrijf, de afdeling of in ieder geval binnen de groep. Hiervoor is teambuilding, samenwerking en een frisse geest nodig. Deze strijd bereikt een hoogtepunt tijdens de hilarische prijsuitreiking met als afsluiting van het gezellige borrelen in een mooie omgeving een rijk BBQ-buffet of een van onze vele thema buffetten.

Kortom: een gezellige dag om jouw collega’s beter te leren kennen onder het genot van een leuke activiteit en een gezellige borrel en/of BBQ.

Ontvangst op prachtige horecahoeve dus geen loods, bedrijventerrein of garage
Diverse ruimtes om uw lunch, BBQ, diner of vergadering te verzorgen

Mocht je interesse hebben? Dan maken wij jullie een mooie aanbieding op maat en verzorgen jullie dag tot in de puntjes. Natuurlijk binnen de afspraken en het vooraf afgesproken budget.

Tot snel!!

Rally Kever


Contact:
Rally Kever
Groenoord 58
2401 AG Alphen aan den Rijn

Tel: 06 531 435 39
Email: info@rallykever.nl
Website: www.rallykever.nl/