« ga terug

Nostalgia Events

Nostalgie verbroedert. Dat is hun visie. Nostalgia Events gelooft in de kracht van samen herinneringen ophalen. Het delen van herkenning verbindt.

Nostalgia Events heeft zich gespecialiseerd in feesten en activiteiten die gevoelens van nostalgie oproepen, met als doel mensen dichter bij elkaar te brengen. De activiteiten zijn uitermate geschikt voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes met het doel om jouw team sterker te maken. Tijdens de nostalgische feesten, gezellige quizzen en hilarische spellen is het ijs altijd snel gebroken. Na de eerste ‘Oh-ja!’-momenten komen de verhalen al naar boven en er ontstaat direct een warme en gezellige sfeer.

Omdat nostalgie voor iedere generatie weer anders is, bieden ze een breed scala aan thema’s aan. Van de jaren 60 t/m de recente jaren 2000, Nostalgia Events heeft voor elk gezelschap een oplossing en tovert iedere gelegenheid om in een nostalgisch event.

Ze inventariseren jouw wensen en overleggen welke thema’s en activiteiten het beste aansluiten. In overleg komen jullie tot een feest vol herkenning voor alle generaties, zelfs wanneer de leeftijden ver uiteen lopen.

De nostalgische evenementen zijn door heel Nederland en Vlaanderen te boeken bij één van hun partnerlocaties of op eigen locatie.

Specialist op het gebied van nostalgie
Vanaf 15 personen
Breed scala aan thema’s

Nostalgia Events


Contact:
Nostalgia Events
Herendam 66
4908 AL Oosterhout

Tel: 0162-226959
Email: info@nostalgia-events.nl
Website: www.nostalgia-events.nl