« ga terug

Nexxt VR

Wil je een heel bijzonder bedrijfsuitje organiseren, staat saamhorigheid binnen jullie team centraal en wil je afwisselend schreeuwen, bibberen en plezier beleven met je collega’s? Dan ben je bij Nexxt VR in Eindhoven aan het juiste adres voor het echte thrillseeken. Laat je verrassen in de wondere wereld van Virtual Reality!

Nexxt VR heeft zich gespecialiseerd om jou de meest complete Virtual Reality ervaring van Nederland aan te bieden met hypermoderne systemen. Ideaal te combineren met een bedrijfsuitje of teambuilding dag.
Met een omvangrijk aanbod van games, kun je je samen met je collgea’s eindeloos vermaken bij Nexxt VR. Virtual Reality versterkt de onderlinge werksfeer op een ongekende wijze doordat je elkaar leert kennen op een manier die in het echte leven onmogelijk is. Dit in combinatie met snacks en drankjes en je bedrijfsuitje is helemaal compleet.

Je kunt tot maximaal 60 personen tegelijkertijd gebruik maken van de faciliteiten van Nexxt VR.
Ze hebben verschillende ruimtes waar je die verschillende vormen van VR kunt ervaren. Iedere zes maanden verandert het aanbod van spellen dus er wacht steeds weer een nieuwe ervaring bij Nexxt VR.

Gratis Try Out
Nextt VR biedt de PV-Magazine lezer graag een gratis en vrijblijvende try out sessie aan voor maximaal 3 personen. Dus aarzel niet en waag de spring.

Virtual reality op zijn best
Hypermoderne systemen
Speel met 60 personen tegelijkertijdNexxt VR


Contact:
Nexxt VR
Mathildelaan 1a
5611 BD Eindhoven

Tel: 06-15170560
Email: info@nexxtvr.com