« ga terug

Landal GreenParks - Business Line

Iedereen kent Landal GreenParks van de vakantieparken voor het hele gezin, maar ook zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om een sportief teambuildingsweekend of een groots bedrijfsevent; Landal GreenParks heeft de meest verrassende locaties, accommodaties en voorzieningen. Wellicht wilt u zelfs een geheel park afhuren? Onze parken bieden met hun inspirerende omgeving de perfecte basis. Alles is mogelijk!

Uw medewerkers in het zonnetje zetten of ze op een originele manier bedanken? Denk eens aan een gezellig weekend weg op een van onze parken.

• Boek een aantal bungalows op een park, zodat uw medewerkers met hun gezinnen beschikken over hun eigen bungalow.
• Boek één of meerdere bungalows voor een bepaalde periode voor uw medewerkers. In deze periode kunnen zij om de beurt gebruik maken van de bungalow.


Wilt u weten wat wij voor uw personeelsvereniging kunnen doen? Wij stellen graag een personeelsaanbieding samen waarmee u uw medewerkers kunt verrassen.

Meer dan 90 parken in negen Europese landen, dus altijd een park in de buurt passend bij uw wensen.
Alles onder één dak; van overnachten tot teambuilding en van een diner tot een feestavond.
De ideale plek voor een ontspannen uitje of vakantie voor jong en oud en dat allemaal midden in de natuur!

Landal GreenParks - Business Line


Contact:
Landal GreenParks BV - Landal Business Line
Bezuidenhoutseweg 78
2594 AX Den Haag

Tel: 088 205 98 88
Email: events@landal.com
Website: www.landalbusinessline.nl/personeelsverenigingen?utm_source=pv-magazine-_-{custom}&utm_medium=partner&utm_campaign=lgp_nl_structureel&utm_content=partner|pv-magazine|#filter: