« ga terug

Hipper & Kolfbaan

Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zorgen ze voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen! Hipper & Kolfbaan is daarom dé locatie voor uw feesten en partijen.

Gastvrijheid ten top!
Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. Het is niet alleen de locatie die van elk feest en/of event in het partycentrum een succes maakt. Het gastvrije team zijn professionals die ervoor zorgen dat gasten zich welkom voelen en kunnen genieten. Ze zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Gastvrouw Bianka aan het woord:
“Wij denken met gasten mee en ontzorgen ze op de dag zelf. In goed overleg schrijven we een voorstel op maat, aangepast aan de wensen en budget. Wij voeren perfectie door tot in details. Dit maakt het partycentrum een geschikte locatie voor iedereen, van bedrijfsborrel, verjaardag, kraamfeest tot bruiloft het is bij ons allemaal mogelijk. Wij organiseren in goed overleg, een fantastische dag voor u en al uw gasten.”

Bijzondere en stijlvolle locatie
Goede gastheerschap
4 prachtige zalen met unieke binnentuinHipper & Kolfbaan


Contact:
Hipper & Kolfbaan
Torenstraat 1A
4201 GS Gorinchem

Tel: 0183-666695
Email: info@hipper.nl