Blog en nieuws« ga terug

Vakbeurs FestivakDé vakbeurs op het gebied van evenementen vindt 6 & 7 november plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De imposante exposantenlijst en het diepgaande programma liegen er niet om: Festivak is ook dit jaar weer dé vakbeurs op het gebied van evenementen. Meld je via de website alvast kosteloos aan voor het Festivak congres. 

Speciaal voor personeelsverenigingen organiseert PV-Magazine op donderdag 7 november een PV-seminar op het Festivak congres van 12:30 tot 16:45 uur. Een unieke mogelijkheid om tip & tricks te krijgen voor het organiseren van jouw personeelsevent! Wij nodigen jullie graag kosteloos uit voor deze PV-Seminar met een heerlijke lunch. Meld je hiervoor vooraf aan via het emailadres: nicole@pv-magazine.nl.

PV-Seminar Programma

12:30 - 13:15 uur - Heerlijke lunch
Wij ontvangen jullie graag bij de PV-Magazine stand (nr. 614).
Hier zullen wij jullie verwijzen naar de lunch die volledig verzorgd is door Festivak. Hierna zal het inhoudelijke programma starten.

13:15 - 13:30 uur -
PV-Magazine
'Al 6 jaar en een collectors item voor 8.200 personeelsverenigingen in Nederland'

13:30 - 13:45 uur - Verschoor Reizen
'Wat ooit begon als busbedrijf is uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist'14:00 - 14:30 uur -
Attractiepark Toverland
'Maak je personeelsfeest magischer dan ooit!'14:45 - 15:15 uur -
Quizzzit
'Interactieve quizzen vol entertainment!'

15:30 - 16:00 uur - Personeelsvereniging van Damen Shipyards
'Personeelsvereniging aan het woord!'16:15 - 16:45 uur -
Center Parcs Business Solutions
Benieuwd wat Center Parcs kan betekenen voor jouw personeelsvereniging?

Connecting the dots
Dit jaar staat 'Connecting the dots' centraal en worden de verschillende elementen bedrijfsevenementen, meetings, incentives, congerences en exhibitions (MICE) sector, publieksevenementen en het entertainment segment gekoppeld. Thema’s als innovatie, marketing, organisatie en veiligheid zijn niet te missen onderwerpen. Terwijl het ene bedrijf presenteert hoe je Virtual- en Mixed-reality in kan zetten, vertelt Bol.com over hoe zij hun eigen events plannen. Dat niet alleen, mocht je de perfecte locatie voor je grootschalige bedrijfsevent zoeken, kan dat ook. Zo exposeert het Convention Bureau Gelderland dit jaar op Festivak. Zij heeft de handen ineen geslagen met een aantal Gelderlandse toplocaties. Convention Bureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken belangrijk is voor succes.