Blog en nieuws« ga terug

Interactieve quizzen vol entertainment!QUIZzzIT verzorgt interactieve quizzen op maat voor kleine en grote gezelschappen tot 2.000 personen. Dankzij een slim stand-alone systeem is wifi of internet niet nodig. Of je nu op zoek bent naar een zelf te organiseren of geheel verzorgde quiz: QUIZzzIT biedt de passende oplossing!

QUIZzzIT is meer dan alleen een quiz en geeft een complete entertainment experience met muziek, humor en minigames. De afgelopen jaren heeft QUIZzzIT bedrijfevents georganiseerd voor o.a. ING, Talpa, Radio 538 en RTL. Maar ook voor kleinere organisaties hebben ze veel te bieden. 

Desgewenst kan QUIZzzIT de organisatie volledig verzorgen. De deelnemers maken gebruik van stemkastjes die gemakkelijk te bedienen zijn. De quizmasters, van wie je sommigen ongetwijfeld kent, geven een volledige uitleg. Je hoeft alleen maar te genieten van de quiz, waar en hoe je maar wil! Zo kunnen ze ook zorg dragen voor de juiste locatie en catering.De grootste aanbieder van quizzen in Nederland wordt gerund door Maurice Meijer, Pim Bertens en Mitchell Janssen. Deze heren hebben één ding gemeen: ze zijn alle drie van jongs af aan gek op gezelschapsspellen. QUIZzzIT is de meest positieve én innovatieve aanbieder van quiz- en spelevenementen in het hele land. En daarbuiten, zo blijkt. 

'Verbinden doe je niet met social media. Verbinden doe je met gezelschapsspellen'
De visie van QUIZzzIT-eigenaar Pim en zijn collega’s Maurice en Mitchell is helder. ‘Een gezelschapsspel verbindt. Het is zo’n positief product; dat willen we delen met iedereen.’ QUIZzzIT maakt het mogelijk gezelschapsspellen heel anders te beleven. ‘We geloven in onze concepten en investeren dan ook vol overtuiging in de look-and-feel van onze quizzen en events.’ Alles draait om professionele redactie, productie en presentatie en intensieve samenwerking met regisseurs en televisieprofessionals uit Hilversum. Vakmensen zoals Jeroen van Inkel en Hugo Borst presenteren een aantal vooraf opgenomen vragen en als quizmaster verschijnen verschillende BN’ers op het toneel; Danny Rook, Eddy Keur en Koert Westerman bijvoorbeeld. 


'Dat Victor Mids met ons samenwerkt zegt veel'
De populaire illusionist die wekelijks hoge kijkcijfers scoort met het televisieprogramma MINDF*CK werkt samen met QUIZzzIT. Victor verbindt zijn naam aan de gloednieuwe Victor Mids Magic Quiz. Dit is een show waarin gewerkt wordt met de kracht van sterk beeldmateriaal en een presentator die het publiek voortdurend betrekt bij het programma. Met exclusief voor de show geproduceerde videopresentaties en quizvragen neemt Victor alle aanwezigen mee in zijn magische wereld en leert het publiek, via interactieve experimenten, hoe het brein en de zintuigen werken.

De presentatie van de Victor Mids Magic Quiz ligt in handen van een collega-illusionist die persoonlijk door Victor Mids is getraind en opgeleid. Uiteraard kan er ook voor Victor zelf gekozen worden. Naast de videopresentaties, waarin ook andere bekende Nederlanders een rol spelen, toont de presentator/illusionist in actieve samenwerking met het publiek aanvullende trucs en illusies. Hij zal, wederom met Victor ‘op de achtergrond’, de zaal inzicht geven in achterliggende neuropsychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Het publiek blijft verwonderd en soms zelfs verbijsterd achter. 

'Wij gaan niet voor ‘gewoon’ leuk, wij gaan voor mind blowing'
Hoe brengt QUIZzzIT al die mooie woorden in praktijk? Bekende Nederlanders als quizmaster, oog voor hoogwaardige content en apparatuur én continue interactie met het publiek. ‘Het publiek wordt altijd actief betrokken bij iedere quiz, door zelf vragen aan te dragen of te bepalen hoe het verdere verloop van het event of de show zal zijn. We vermijden een voortdurende herhaling van dezelfde insteek.’Dat verklaart waarom de quizzen van QUIZzzIT niet de goedkoopste, maar wel de meest unieke en indrukwekkende zijn. ‘Dat is een keuze die we gemaakt hebben, met als resultaat van onze professionaliteit en gedrevenheid quizzen die er werkelijk prachtig uitzien en altijd soepel verlopen.’ 

QUIZzzIT gelooft in de perfecte match tussen drie elementen: de juiste en hoge kwaliteit van de visuals, de betrokken houding van de presentator én de actieve rol van het publiek. Die drie maken het verschil tussen standaard en bijzondere quiz- en spelevents. Ze maken van gezelschapsspellen een daverend succes. 


 FACTS & FIGURES 

  • Is de grootste aanbieder van quizzen in Nederland
  • Verzorgde 350 shows voor zo’n 75.000 mensen in 2018
  • Heeft een unieke samenwerking met Victor Mids 
  • Beschikt over een slim stand-alone systeem: internet is niet nodig 
  • Is buiten Nederland ook actief zoals in Mexico, Duitsland en Spanje
  • Biedt diverse evenementenlocaties en abonnementsvormen  Ook een quiz organiseren?
Vraag naar de mogelijkheden of kom langs bij de 
PV-seminar
op donderdag 7 november tijdens de Festivak vakbeurs. QUIZzzIT zal hier nog meer vertellen over de mogelijkheden.