Blog en nieuws



« ga terug

PV-Seminar tijdens het Festivak congres



Woensdag 6 en donderdag 7 november vond Festivak plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met ruim 6.000 bezoekers was het weer een groot succes. Op donderdag 7 november organiseerde PV-Magazine in samenwerking met Festivak een PV-Seminar. Hier kregen bezoekers en genodigden een uniek podium om in gesprek te komen met personeelsverenigingen.

Na een heerlijke lunch bij de PV-Magazine stand ging het inhoudelijke programma van start.

Introductie PV-Magazine
Nicole Bus trapte de PV-seminar af met een introductie over PV-Magazine. Ook vertelde ze hoe het idee is ontstaan, hoe het bestand met 8.200 personeelsverenigingen tot stand is gekomen met trends en ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van bedrijfsuitjes.



Online gedrag personeelsverenigingen
Daarna vertelde Suzanne Jongert over de online marketing gebruik bij personeelsverenigingen, PV-Magazine online met een aantal praktische casussen.



Verschoor Reizen
Amanda van Maastrigt van Verschoor Reizen vertelde over hoe ze uitgegroeid zijn tot een allround groepsreis specialist. Ze vertelde over de rode draad van Verschoor Reizen afgelopen jaren, de ontwikkelingen en over de trends van dit moment. Wist jij bijvoorbeeld dat Valencia, Wenen, Bilbao en Krakau top bestemmingen zijn op dit moment?

Attractiepark Toverland
Daarna vertelde Tamara Thijssen en Miriam Derickx-Linders van Attractiepark Toverland over de ontwikkelingen van de afgelopen 18 jaar en de mogelijkheden om je personeelsfeest magischer dan ooit te maken. Zo kan je de hele dag het park afhuren en hebben ze diverse event locaties waardoor er voor iedereen wat is. Of je nu op zoek bent naar een kerstmarkt, een nieuwjaarsreceptie, een personeelsfeest of een bedrijfsjubileum.



QUIZzzIT
Vervolgens kon je de interactieve quiz met quizmaster Dirk-Jan van Gerwen van QUIZzzIT zelf ervaren. De gasten kregen allemaal een interactief kastje waarmee ze een aantal vragen konden beantwoorden. QUIZzzIT verzorgt interactieve quizzen op maat voor kleine en grote gezelschappen tot 2.000 personen en geeft een complete entertainment experience met muziek, humor en minigames.



Personeelsverenigingen aan het woord
Vervolgens kregen Personeelsvereniging Damen Shipyards en ASVZ aan het woord. Zo vertelde Pascale van den Elzen dat ze bij Damen Shipyards maandelijks activiteiten organiseren zoals de jaarlijkse BBQ en de bingo met grote prijzen met een budget van maar liefst 10.000 euro! Naast leuke activiteiten denken ze ook aan hun medewerkers als het even wat minder gaat, zoals een attentie bij ziekt. Maar ze sturen ook een attentie bij een huwelijk, geboorte of jubileum. Daarnaast hebben ze korting acties, communiceren ze via een intranet, personeelsmagazine ‘Damen Nieuws’, besloten Facebook groep en via de nieuwsbrief PV post.



Mark Verheul vertelde over dat ASVZ 18 activiteiten per jaar organiseert. Van workshops, sportieve activiteiten, bingo en (meerdaagse) reizen. Daarnaast hebben ze ook samenwerkingen met bijvoorbeeld Cultuurwerkt!, Personeelsvoordeelwinkel en Attractiepark Duinrell.



Center Parcs Business Solutions

Ten slotte vertelde Eelco van Schellebeek en Irene Koers van Center Parcs Business Solutions over de mogelijkheden. Zo hebben ze naast 24 vakantieparken in Nederland ook mogelijkheden in België, Duitsland en Frankrijk. Zo kun je een bezoek brengen aan Park Zandvoort, Les Ardennes (mountainbiken/kanoën in de omgeving) of Park Hochsauerland (skiën bij Winterberg). Ook kun je een bezoek met jouw personeelsvereniging naar Disneyland Parijs heerlijk combineren met een bezoek aan het nabij gelegen Villages Nature® Paris.



Of je nu op zoek bent naar een personeelsuitje voor 25 personen of 2.000 personen Center Parcs Solutions heeft voor alles wel een oplossing. Zo hebben ze een zwemparadijs, Laser Battle game, Escape Room, Muurklimmen, Archery Tag, een High Adventure Experience, Adventure Golf, Klimparcours en nog veel meer! Naast alle activiteiten bieden ze ook overheerlijke catering concepten en overnachten met 1 tot ontelbaar veel gasten.

Na afloop konden de bezoekers en genodigden nog biologische en vegan prosecco drinken bij de Skinny Prosecco bar van Thomson&Scott.

PV-Magazine wil Festivak, alle personeelsverenigingen, sprekers en relaties bedanken voor een geslaagd PV-seminar!

Meer informatie over Festivak