Blog en nieuws« ga terug

De leukste activiteiten om met je collega's op stap te gaanDe leukste activiteiten om met je collega's op stap te gaan

De sfeer op kantoor kan wat benauwd en gespannen worden, vooral als de werkdruk zich opstapelt. Maar het is belangrijk om wat tijd vrij te maken voor plezier, want je collega's zijn meer dan alleen werkmaatjes - ze zijn je vrienden! Dus waarom geen moeite doen om samen iets te gaan doen buiten kantoor? Om je op weg te helpen zijn hier drie leuke activiteiten waar jij en je collega's samen van kunnen genieten.

Escape Room Games

Escape room games bij playground Liessel zijn op dit moment helemaal in, en bieden een interactieve ervaring die jou en je teamgenoten uitdaagt om puzzels op te lossen en codes te breken om uit een afgesloten kamer te ontsnappen. Het is een geweldige manier voor iedereen om een band op te bouwen door samen problemen op te lossen. Bovendien is het erg leuk! Meestal kun je escape room spellen vinden bij plaatselijke uitgaansgelegenheden of bij diverse fysieke escaperoom locaties.

Teamsporten

Wat is een betere manier om een band op te bouwen met je team dan door te gaan sporten? Of je nu kiest voor basketbal, volleybal, voetbal of een andere teamsport, het brengt zeker de competitieve geest in iedereen naar boven en geeft iedereen ook iets om achteraf om te lachen. Als je je extra avontuurlijk voelt (en genoeg spelers hebt), waarom probeer je dan niet iets als ultimate frisbee? Zorg ervoor dat je iets kiest wat iedereen leuk vindt, zodat niemand zich buitengesloten voelt.

Avondje bordspellen

Soms is het het beste om thuis te blijven en te ontspannen met goed gezelschap. Bordspelavonden zijn een geweldige manier voor iedereen om achterover te leunen en wat plezier te hebben zonder het comfort van iemands huis te hoeven verlaten. Er zijn genoeg klassieke bordspellen die je kunt spelen (zoals Monopoly of Risk) en ook nieuwe (zoals Kolonisten van Catan). En vergeet ook de kaartspellen niet! Wat je ook beslist, het zal zeker voor veel gelach zorgen (en voor wat gezonde competitie).

Welke activiteit je ook kiest voor het uitgaan met je collega's, onthoud dat het allemaal draait om plezier maken! Van spelletjesavonden binnenshuis tot teamsporten buitenshuis of zelfs escape rooms - er zijn genoeg activiteiten die mensen dichter bij elkaar kunnen brengen en tegelijkertijd een fijne onderbreking van werkgerelateerde stress bieden. Dus als je de volgende keer iets leuks zoekt om met je collega's te doen, denk dan eens buiten de gebaande paden en bedenk een activiteit waar iedereen van zal genieten!