Blog en nieuws« ga terug

Een écht Amsterdams feest vier je op MS De Jordaan!MS de Jordaan is dé Amsterdamse Feestboot! Aan boord van MS de Jordaan wordt niets aan het toeval overgelaten: hoogpolige tafelkleden, veel kitscherige opsmuk, oer-Hollandse kost en meedeiners en inhakers van volkszangers in hart en nieren, dompelen je voor een paar uur onder in onvervalst Amsterdams vermaak. Van advocaat tot zorgverlener en van aannemer tot leden van het Koninklijk huis: op MS de Jordaan loopt iedereen mee in de polonaise.

De feestboot uit 1943 is een opvallende verschijning. Op de knalroze MS de Jordaan waan je je direct in hartje Jordaan, al is het schip een stuk groter dan menig huis in deze befaamde wijk in ‘Mokum’. Heb je eenmaal plaatsgenomen aan boord, dan word je verwelkomd met een ‘hassebassie’ en traditionele versnaperingen als bitterballen, haring en leverworst met zuur en mosterd.

Aanbod
Jaarlijks ontvangt MS de Jordaan 15.000 gasten aan boord. Er kunnen 150 gasten mee borrelen, maar voor het diner wordt 125 gasten aangehouden. Ook aan faciliteiten voor mindervaliden is gedacht. Binnen het thema van de Amsterdamse muziekvaarten worden er bedrijfsuitjes, recepties, jubilea en personeelsfeesten georganiseerd. Ook kleinere bedrijven vinden hier hun plek: aan boord staat voor elke groepsgrootte een eigen tafel klaar, zodat elk bedrijf, groot of klein, de mogelijkheid heeft om deze unieke ervaring te beleven. Door de informele sfeer en gezelligheid is het ijs al snel gebroken en stilzitten is eigenlijk geen optie. Iedereen kent de Amsterdamse smartlappen, dus binnen de kortste keren wordt er uit volle borst meegezongen, enthousiast ingehaakt én lopen de gasten in polonaise.

SAIL 2020
Van 12 t/m 16 augustus 2020 vindt SAIL Amsterdam voor de tiende keer plaats. Ook MS de Jordaan is tijdens dit bijzondere evenement - met prestigieuze tallships, varend erfgoed en marineschepen - feestelijk aanwezig. De Amsterdamse feestboot heeft in deze periode maar liefst vier vaarten per dag. Een unieke belevenis die je niet wilt missen!


Culinair
Aan boord vind je geen culinaire hoogstandjes, maar wel kwaliteitsproducten. Voor de producten van Febo hebben de medewerkers een speciale training moeten volgen en het zuur komt van het Amsterdamse familiebedrijf Kesbeke. De soep is altijd vers, het stampottenbuffet glutenvrij. Niets komt hier aan boord uit de vriezer, want alles wordt vers gemaakt. MS de Jordaan gaat voor kwaliteit, zowel bij de muzikanten als bij het personeel en het eten.

ALL-IN tarief
Voor alle vaarten van MS de Jordaan wordt een all-in tarief gerekend. Zo ben je niet alleen verzekerd van een fantastisch evenement vol plezier voor je bedrijf, maar ook van een vast, vooraf betaald, budget!


MS De Jordaan