Blog en nieuws« ga terug

Center Parcs Business SolutionsHét best bewaarde geheim van Center Parcs! Voordat PV-Magazine op bezoek ging bij Center Parcs De Eemhof bestond bij ons het idee van de subtropische zwemparadijzen met knusse cottages middenin de natuur. Dat idee klopt nog steeds. Maar tijdens ons bezoek constateerden we dat Center Parcs jouw personeelsvereniging nog zo veel meer te bieden heeft dan alleen dat. ‘Center Parcs is gewoon dé unieke beleving waarbij het samenzijn met collega’s en familie wordt versterkt door een perfecte combi van eten, drinken, teambuilding én nog veel meer te midden van de natuur’, aldus de spontane Eelco van Schellebeek en goedlachse Irene Koers-Schots van Center Parcs Business Solutions.

Natuurlijk relaxen
De aankomst bij Center Parcs kan slechts in één woord worden omschreven: relaxed. Parkeer gewoon heerlijk de auto tussen de bomen nadat je via de prachtige oprijlaan Center Parcs binnenrijdt. En als je dan bij de receptie hartelijk ontvangen wordt, is de eerste stap richting een geslaagd personeelsfeest al gezet. Dat is natuurlijk prachtig want personeelsuitjes en ontspanning gaan hand-in-hand. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een personeelsuitje voor 25 personen of 2.000 personen; Center Parcs Business Solutions maakt bedrijfsuitjes bijzonder.

Zwemmen en van de glijbaan in de Aqua Mundo
Als je aan een zwemparadijs denkt, denk je aan de Aqua Mundo. En als je aan de Aqua Mundo denkt denk je aan Center Parcs. Uiteraard heeft PV-Magazine dan ook eerst de ogen de kost gegeven bij de Aqua Mundo. De zwemkleren hadden we jammer genoeg thuis gelaten, maar al rondkijkend zagen we dat de Aqua Mundo garant staat voor waterpret voor iedereen. ‘Trotseer wildwaterbanen met je collega's of probeer de snelste te zijn op 1 van onze glijbanen!’, aldus Eelco.

Business meets pleasure
Voor iedereen die het nog niet weet; de activiteiten die je samen met je personeel kunt doen, zijn echt gewoon eindeloos bij Center Parcs. Na een kijkje in het zwemparadijs, spelen wij een spannende Laser Battle game. Daarna heeft PV-Magazine nog een glimp kunnen opvangen van al het andere leuks dat er te beleven valt. Denk aan de Escape Room, Muurklimmen, Archery Tag, een High Adventure Experience, Adventure Golf, Klimparcours en nog veel meer! Het gevoel dat je niet meer weg wilt bij Center Parcs gaat gedurende ons bezoek niet meer verloren.

Overheerlijke catering concepten
Uiteraard dient de inwendige mens gevoed te worden; ook hier heeft Center Parcs aan gedacht. De mogelijkheden zijn dan ook legio met voldoende restaurantjes voor iedere smaakpapil. Samen met Irene en Eelco aten we bij het Grand Café, maar hebben we ook kort een kijkje genomen in de vele overige restaurantjes die Center Parcs rijk is. Ieder restaurant heeft haar eigen specifieke sfeertje en dat maakt het geheel weer ontzettend knus. Daarnaast zijn diverse restaurants en locaties exclusief te reserveren.

Grand Café
Een schitterende omgeving voor een goede kop koffie of een glas bier met een portie bitterballen. Trek in een lekker hapje eten? Op de kaart staan diverse broodjes, maaltijdsalades en verschillende warme gerechten.

Evergreenz Buffet Restaurant
In Evergreenz verrassen de chef-koks elke dag met een uitgebreid All You Can Eat–buffet; een lekkere salade, vlees of vis, frites of soep, een kinderbuffet en ijs om zelf te tappen.

Fuego Adventure Grill
Opslaande vlammen die eeuwenoude muurschilderingen mysterieus verlichten. Het geluid van sissend vlees en de geur van knapperig gegrilde groenten op de grill. Geniet van smaakvolle vis- en vleesgerechten, kies één van onze heerlijke vegetarische specialiteiten of stel in 5 stappen een ideale hamburger samen.

Nonna’s Pizza e Pasta
Geniet in dit gezellig ingerichte restaurant van traditionele oven gebakken pizza’s of ter plaatse gedraaide pasta’s. Of speciaal voor bambini een hoorntje schepijs bij Peppe’s Piaggio.

Overnachten met 1 tot ontelbaar veel gasten
Wil je na afloop van je personeelsuitje blijven overnachten bij Center Parcs? Alleen of met een groep? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Dat kan namelijk in één van de mooie cottages die Center Parcs rijk is. 'Voor ieder budget en iedere wens zijn diverse mogelijkheden', aldus Irene. En dat kan PV-Magazine alleen maar beamen, want iedere accommodatie ziet er tip top verzorgd uit. Dat hebben we met onze eigen ogen gezien.

Vernieuwingen
Net als de rest van Center Parcs, krijgt ook De Eemhof een grote renovatie. Dit betekent nog meer luxe, comfort én aangepast aan de hedendaagse verwachtingen. Niet alleen in de huisjes zul je dit terugvinden maar ook bijvoorbeeld in de vergaderlocaties. 'Ook de negen vergaderzalen, met een gezamenlijke oppervlakte van 700 m2, krijgen vanaf 2020 een nieuwe look. Dankzij de schuifwanden tussen de vergaderzalen is het Business Center zeer flexibel aan te passen naar gelang het aantal gasten’, vertellen Irene en Eelco enthousiast.

Gelegen te midden van de natuur, kust of bergen
Het leuke is dat het helemaal niet uitmaakt waar je bedrijf gevestigd is; Center Parcs heeft namelijk een landelijke dekking waardoor ieder park haar eigen unieke setting heeft; bos, kust of bergen. Daarnaast heeft ieder park ook haar eigen unieke kenmerken. Zo heeft Center Parcs Het Heijderbos bijvoorbeeld de Jungle Dome met exotische planten, bloemen en bomen, tropische dieren, sprankelende watervallen, wiebelende touwbruggen en achttien Jungle Cabana’s; een uniek decor voor bijvoorbeeld een themabijeenkomst of tropische feestavond met een overnachting in het oerwoud. Het voordeel van deze landelijke dekking is dat een personeelsvereniging binnen het Center Parcs concept voor ieder evenement een ander park kan kiezen. Hierdoor kan steeds opnieuw gevarieerd worden in het aanbod van activiteiten, ligging en omgeving.

Kortom:
Center Parcs heeft 24 Vakantieparken om echt even samen te zijn. Eén ding hebben ze altijd gemeen: de parken zijn gelegen op de mooiste locaties. En uiteraard zijn ze niet alleen in Nederland te vinden maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Zo kun je een bezoek brengen aan Park Zandvoort, Les Ardennes (mountainbiken/kanoën in de omgeving) of Park Hochsauerland (skiën bij Winterberg). Ook kun je een bezoek met jouw personeelsvereniging naar Disneyland Parijs heerlijk combineren met een bezoek aan het nabij gelegen Villages Nature® Paris.

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen
Een personeelsuitje bij Center Parcs is zeer divers en kan geheel worden aangepast op de wensen en behoeften van jouw PV. Houd je van zakelijk, sportief, eten of een combinatie van dit allemaal? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Business Solutions en zij gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw unieke personeelsuitje. Succes gegarandeerd!

Center Parcs Business Solutions
Telefoon: 010 - 498 97 89
Website: www.centerparcs.nl/business
E-mail: business.solutions@groupepvcp.com