« ga terug

Binnenkort een Sinterklaas bedrijfsfeest?Binnenkort een Sinterklaas bedrijfsfeest? Sinterklaas-verhuur.nl is opgericht door DaniŽlle Pronk en Richard Keus en vieren dit jaar alweer hun 25-jarig jubileum. Richard en DaniŽlle spelen al vanaf zeer jonge leeftijd de rol van Zwarte Piet bij hun zwemvereniging en bij verschillende bevriende relaties. Van het een kwam het ander en kunnen zij vol trots zeggen dat Sinterklaas-verhuur.nl heden ten dage een van de grote specialisten is op het gebied van het organiseren van een Sinterklaasfeest.

Sinterklaas-verhuur.nl werkt uitsluitend met personen die DaniŽlle en Richard zelf kennen en/of uitgebreid hebben opgeleid wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van elk optreden gewaarborgd is. Danielle en Richard vinden het belangrijk dat er voor elk budget een compleet sinterklaasfeest kan worden gerealiseerd wat begint bij een bezoek van Sinterklaas met 2 van zijn Pieten en kan eindigen in een groot theaterspektakel voorzien van alle toeters en bellen of een complete intocht voorzien van minimaal 100 pieten.

Naast Sinterklaas en Pieten ben je bij sinterklaas-verhuur.nl op het juiste adres voor een leuk en/of spectaculair voorprogramma. Hierbij valt te denken aan professionele DJís voor een heuse Pietendisco, Prijswinnende Schminkpieten, Poppenkastspelers, Kinder Goochelaar Tita Tamminga (exclusief bij Sinterklaas-verhuur.nl) ťn Magic Piet Julian (exclusief bij Sinterklaas-verhuur.nl). Als dit alles nog niet genoeg is, kan sinterklaas-verhuur.nl desgewenst ook aantreden met een compleet Pieten Show Korps, Brandweerauto, Paardentram e.d.

Tot slot -maar zeker niet in het minst- is het bij Sinterklaas-verhuur.nl ook mogelijk om Foto(boot)piet, Suikerspinpiet, Popcornpiet, Poffertjespiet en Snoepscheppiet te boeken. Zij kunnen je helemaal ontzorgen door ook de inkoop en verpakking van de cadeautjes op zich te nemen.Nieuw bij Sinterklaasverhuur.nl: Pieten BootcampSpannend, uitdagend ťn stoer is onze nieuwe Pieten Bootcamp. Kan je honderd keer opdrukken? Trek je iedereen omver met touwtrekken? Ren je het hardst van alle andere Pieten? Ha, laat dat maar eens zien.

Tijdens deze Pietenbootcamp leert een speciale trainer je alles over pakjes overgooien, zo snel mogelijk een pakje wegbrengen, over daken lopen, behendig over dingen heen springen ťn met een pakje rennen in een weestand parachute! En weetje? Geen Pietenbootcamp is compleet zonder de allernieuwste gadgets. Heb jij wel eens een horloge gehad waarmee je speciale opdrachten krijgt van Sinterklaas? Aan het eind van de training gaan ze nog op zoek naar een speciaal pakje.... een speurtocht met GPS.... spannend.

- Ruimte van ongeveer 50 bij 20 nodig.
- Binnen of buiten
- Ze komen op locatie
- Ze nemen zelf alles mee, dus verder geen benodigdheden nodig.
- Duur 60 minuten

Prijs vanaf Ä285,-