Blog en nieuws« ga terug

SAVE THE DATE: 6 & 7 november Festivak in de Brabanthallen in ‘s- Hertogenbosch!
6 en 7 november vindt de Festivak plaats in de Brabanthallen in ‘s- Hertogenbosch. Festivak is dé vakbeurs op het gebied van festivals en evenementen. Waarom is het leerzaam als personeelsvereniging Festivak te bezoeken? Als personeelsvereniging ben je altijd druk in de weer met het bedenken van ideeën en het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Lekker rondsnuffelen op deze tweedaagse vakbeurs om hiervoor zeeën inspiratie en ideetjes op te doen; dat is zeker de moeite waard.

PV-Seminar met lunch 
PV-Magazine heeft ook deze editie een uniek aanbod voor personeelsverenigingen. In samenwerking met Festivak nodigden wij personeelsverenigingen op donderdag 7 november om 11.45 uur uit voor een heerlijke lunch om aansluitend het PV-seminar bij te wonen dat wij voor personeelsverenigingen organise-ren. 

Ook voor personeelsverenigingen
De beurs richt zich volledig op de organisatie van bedrijfs- en publieksevenementen. De beurs richt zich daarnaast op de beurzen/congressensector en entertainment Ook kom je op de beurs veel trends tegen die vaak later worden overgenomen voor de organisatie van personeelsfeesten. Neem bijvoorbeeld de trend van foodtrucks; steeds meer foodtrucks worden ingezet tijdens een gezellig personeelsfeest.

Thema Festivak 2019
Het thema van deze editie is dit jaar thema Connecting the Dots. Een thema dat staat voor de vele complexe verbindingen waaruit ieder succesvol evenement is opgebouwd. Verbindingen tussen de organisator, de bezoekers en toeleveranciers. Maar ook de verschillende elementen die allemaal samen moeten komen voor een geslaagd evenement.

Leuke stands voor personeelsverenigingen
Stands waar je zeker eens langs kunt gaan, zijn er in overvloed. Denk bijvoorbeeld aan Limomij; een verhuurder van limousines waar je op de beurs gezellig een glaasje champagne kan komen drinken. Of 't Arendje Verhuur. Dit is één van grootste partyverhuurders van Nederland. Of wat dacht je van Tricky Business/Dutch Magic? Op hun stand vertellen ze meer over hun unieke gamblingshows vol magic, interactie, humor en natuurlijk alleen maar winnaars. En zo zijn er nog tientallen voorbeelden te noemen.

Kom je ook? Meld je aan!
Kom je ook naar Festivak en wil je donderdag 7 november deelnemen aan de gratis lunch/ PV-seminar? Aanmelden voor de lunch en het PV-seminar is gewenst in verband met het bestellen van de catering. Aanmelden kan nu al via nicole@pv-magazine.nl. Laat dan weten met hoeveel bestuursleden van je personeelsvereniging je wenst te komen. Het is toch geweldig om met mensen van andere PV’s van gedachten te wisselen over hoe zij bepaalde zaken aanpakken?

Locatie
Meld je donderdag 7 november vanaf 11:45 uur aan bij de stand van PV-Magazine. 
Hier nuttigen we onze lunch en houden we aansluitend het seminar.   

Festivak 2019 vindt plaats in:
Brabanthallen
Diezekade 2
52222 AK ‘s- Hertogenbosch

Met de (gratis) entreekaart die bijgevoegd is bij de volgende PV-Magazine kun je de beurs bezoeken. Wil je donderdag deelnemen aan de gratis lunch en het PV-seminar? Meld je dan aan via nicole@pv-magazine.nl.