Blog en nieuws« ga terug

De beste manieren om entertainment toe te voegen aan je bedrijfsfeestStaat er een bedrijfsfeest op de planning? Door entertainment toe te voegen kun je de sfeer van jouw bedrijfsfeest een niveau hoger tillen! Het personeel zal zich onderling goed vermaken, wat ook weer goed is voor het teamverband. Wij geven je graag wat inspiratie voor het entertainment op jouw bedrijfsfeest:

1. Bedrijfsfeest DJ
Heb je iets te vieren en organiseer je een bedrijfsfeest? Dan mag passende muziek natuurlijk niet ontbreken! Huur een professionele bedrijfsfeest DJ in van SKYFLY. De ervaren DJ’s maken er altijd een swingende gelegenheid van. SKYFLY ontzorgt jouw bedrijfsfeest van A tot Z. In een persoonlijk gesprek zullen de verschillende opties, wensen en voorkeuren besproken worden, zodat het feest geheel in stijl is van jouw organisatie.

2. DJ en live artiesten
Denk ook eens aan een talentvolle groep aan DJ’s en live acts om jouw event tot een spektakel te maken! Bij het geven van een feest wordt er al snel aan een DJ gedacht, maar heb je er ook weleens over nagedacht om een combinatie te maken van verschillende artiesten? Denk dan bijvoorbeeld aan een DJ met saxofonist, percussionist of zangeres. Kun je niet kiezen? Boek ze dan allemaal!

3. DJ en band
Wil je echt uitpakken op jouw bedrijfsfeest? Met een band gaat het dak er altijd goed af! Wist je dat je een band ook heel goed kan combineren met een DJ? Een band speelt vaak 3x 45 minuten en heeft tussendoor pauze. Om geen stiltes te laten vallen in de pauzes van de band raden wij aan om ook een DJ te boeken. De DJ kan dan ook wat verzoekjes draaien en de nummers voorbij laten komen die de band net even niet kan spelen. Win-win!

4. Feestquiz
Wil je een bedrijfsfeest combineren met een stukje teambuilding? Boek dan een Feestquiz! Samen met jouw collega’s word je ingedeeld in verschillende teams en speel je tegen elkaar in deze hersenkrakende quiz met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Natuurlijk zal muziek ook een van de onderwerpen zijn en is er na de quiz nog tijd om met elkaar de dansvloer op te gaan!

Onthoud dat het belangrijk is om entertainment te kiezen dat past bij het thema en de doelgroep van het bedrijfsfeest. Denk ook aan de grootte van de locatie en het beschikbare budget bij het plannen van de entertainment activiteiten.